VIVINT LA NOSTRA PASSIÓ



Membre de l’Associació de Professionals de Dansa de Catalunya i de la Federació Catalana de Professors de Dansa.

Com a ballarina ha treballat en el Ballet Carmen Roche, Ballet Nacional de Cuba, publicitat, televisió i com a ballarina freelance en diversos events. Des del 2012 ha impartit classes de dansa clàssica, contemporania i jazz en diversos centres, i ha sigut al 2018 quan ha decidit obrir el seu propi centre de dansa, TEMPOBALLET.

Les seves coreografies han guanyat premis a concursos de dansa com Vaslav Nijinsky, Dance World Cup Spain, Concurs dansa Vila de Blanes, Premi Jujol, Anaprode, Capital Dance Vic i Premis Coreogràfics de Sant Boi entre d’altres, posicionant-se a les finals nacionals i mundials.

Actualment dirigeix i imparteix classes a TEMPOBALLET de clàssic, repertori, jazz, PBT i Balletfit.



Com a ballarí ha treballat Cia Panorama Dance Theatre (Suïssa), Cia Comoany Idem (Suïssa), Gran Teatre del Liceu Barcelona, Cia Ziomara Hormaetxe (Espanya), Cia Proyecto Titoyaya (Espanya) i Cia Dh Company (Espanya).

Com a coreògraf té produccions pròpies partipant a la Mercè 2020, Quinzena Metropolitana 2019, Festival Noite Branca (Portugal), Festivals Emergents. Ha coreografiat “Yu” de la Productora Sàndal, videoclip de Ruth Lorenzo i Rayden “El mismo puñal”, diferents produccions de Teatre musical amb DH Company i ha sigut coreògraf guardonat amb Ors i Mencions Especials en Certàmens de Dansa Contemporània a nivell Nacional i Internacional com Dance World Cup, Vaslav Nijinsky, Youth American Grand Prix, Livorno en Dansa.

Com a docent professor convidat a numerosos Workshops Nacionals (Catalunya, Galicia, País Vasc, Madrid, Valencia) com Internacionals (Andorra, Italia i Russia).



Ha sigut assistent coreogràfica de la Companyia de Ballet de Carles Ibañez les temporades 2017 i 2018.

Compta amb més de 10 anys d’experiència com a professora de dansa clàssica, repertori, puntes, físic i preparadora d’exàmens de la Royal. Va ser subdirectora de l’escola del Teatre CMC. És tècnica del mètode Bournonville, i instructora de streching. Actualment, s’està formant com a entrenadora personal. Com a docent ha donat classes a l’escola de dansa Carles Ibañez, escola de dansa Laia Baulenas, estudi de dansa CMC, Dansa’t Torelló i actualment imparteix clàssic, puntes i repertori a TEMPOBALLET.



Com a ballarina ha treballat en diferents companyies, teatres com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona o el Teatro Real de Madrid. Ha estat sota la direcció de directors prestigiosos de companyies nacionals i autonòmiques.

Com a docent té una llarga carrera en escoles de dansa de tot Catalunya, Jove Ballet de Catalunya, MésQBall, Contrajazz, entre moltes.

Com a coreògrafa, les seves peces han sigut premiades en diferents concursos i certàmens de dansa autonòmics, nacionals i mundials.



Com a ballarina ha treballat a la companyua de Teatre Físic Iker Gomez amb el projecte Sylphided PI.

Des del 2015 es muda a Barcelona on segueix rebent classes de diferents professors I treballant en diferents Escoles.

Com a coreògrafa ha obtingut premis en diferents competicions autonòmiques, nacionals i internacionals.



Té una trajectòria de més de quinze anys impartint classes de danses urbanes (hip hop, popping i locking) i contemporani a infants, joves i adults (diverses escoles de dansa d’Osona, Sant Cugat i Barcelona) i ha impartit masterclass a Madrid i Alicante. Professora de dansa a l’EART Vic i del projecte Arts Escèniques a les Escoles dirigit per l’Institut del Teatre en col·laboració amb l’Ajuntament de Vic. En la seva vessant de dansa social, imparteix tallers de dansa des de fa anys a la Fundació Osonament que treballa per la salut mental de les persones.

Com a ballarina ha treballat en companyies com Kulbik (Carles Valls (Kanga)), trepitjant escenaris com el Palau de la Música Catalana o el Festival de Tàrrega,  i guanyant una de les edicions del programa Tu sí k vales.  Va ser ballarina de l’espectacle Mientes +k parpadeas i Serrat Balla de la companyia Color Dansa representat en festivals i teatres de França, Alemanya, Romania, Espanya i amb temporada en el Teatre Tívoli de Barcelona. Peces de petit format com Sinergies (de Guille Vidal-Ribas i Bea Vergés), Magdalenes (d’Aixa Guerra) i Dones (Km0) entre altres. Ballarina en esdeveniments i anuncis comercials per marques com Evax, Nike, El Corte Inglés, Nokia, Levi’s i l’Oreal; en campanyes de l’administració pública com “Barcelona Batega”; i ballarina i coreògrafa del videoclip Acércate de la cantant Izah. En els seus inicis va ser campiona d’Espanya 2004 i 2005 amb el grup Estilo en la categoria professional. En els últims anys ha set ballarina i coreògrafa de la cantant osonenca JU actuant en escenaris com el Canet Rock o el Mercat de la Música Viva de Vic entre altres.